2022-2023 Bahar Dönemi İlişkin Harç Ödemeleri

Formasyon öğrencilerinin dikkatine,

Bahar dönemi taksidinizi en geç 10 Şubat Cuma gününe kadar ödemeniz gerekmektedir. Eğitime katkı payının T.C. Vakıfbank Akçaabat Şubesi (Şube Kodu S00455) Trabzon Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü isimli TR83 0001 5001 5800 7313 9607 29 IBAN numaralı hesap numarasına yatırılması gerekmektedir.

Ödeme esnasında dekontun açıklama alanına, adayın “Aday Numarası veya Kimlik Numarası – Adı ve Soyadı” ile birlikte “Pedagojik Formasyon Birimi” notunu düşmesi gerekmektedir (ÖRNEK: 123456 Mehmet Özer - Pedagojik Formasyon Birimi)

Belirlenen tarihlerde eğitime katkı payını yatırmayan ve makbuzu TRÜ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığına teslim etmeyen öğrencilerin Pedagojik Formasyon Biriminin Komisyon Kurulu kararı gereği programdan kayıtları silinecektir. Bahar dönemi derslerini alamayacaklardır.