2023-2024 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kayıtları Ek Yerleştirme Sonuçları

T.C.

TRABZON ÜNİVERSİTESİ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI

1. Kesin kayıtlar 13-15 Eylül 2023 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızda, şahsen yapılacaktır. Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesine aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

• Felsefe programı kesin kayıt hakkı kazananların listesi için tıklayınız.
  • İngilizce programı kesin kayıt hakkı kazananların listesi için tıklayınız.
  • Matematik programı kesin kayıt hakkı kazananların listesi için tıklayınız.
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi programı kesin kayıt hakkı kazananların listesi için tıklayınız.
  • Biyoloji ve Sağlık Hizmetleri programı kesin kayıt hakkı kazananların listesi için tıklayınız.
  • Türk Dili ve Edebiyatı programı kesin kayıt hakkı kazananların listesi için tıklayınız.
  • Tarih programı kesin kayıt hakkı kazananların listesi için tıklayınız.
  • Okul Öncesi programı kesin kayıt hakkı kazananların listesi için tıklayınız.

2.Başvurusu kabul edilerek kesin kayıt hakkı kazanan adaylar TRÜ Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı yönergesi gereği Eğitime Katkı Payı olarak 8.205 TL ödeme yapacaklardır. Eğitime katkı payı iki taksit halinde ödenecek olup; birinci taksit (4000 TL) kesin kayıt tarihleri sırasında, ikinci taksit (4.205 TL) ise ikinci dönem derslerinin başlayacağı güne kadar Pedagojik Formasyon internet sayfasında belirtilecek olan tarihler arasında aynı hesap numarasına yatırılmalıdır. Eğitime katkı payının tamamı kesinlikle peşin olarak yatırılmamalıdır.

3. Ders yazılımlarının yapılabilmesi için Eğitime Katkı Payının belirlenen tarihlerde T.C. Vakıfbank Akçaabat Şubesi (Şube Kodu S00455) Trabzon üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü isimli TR83 0001 5001 5800 7313 9607 29 IBAN numaralı hesap numarasına yatırmaları gerekmektedir.

4.Ödeme esnasında dekontun açıklama alanına, adayın “Aday Numarası veya Kimlik Numarası – Adı ve Soyadı” ile birlikte “Pedagojik Formasyon Birimi” notunu düşmesi gerekmektedir (ÖRNEK: 123456 Mehmet Özer - Pedagojik Formasyon Birimi)

5.Kesin kayıtta istenen belgeler şu şekildedir:

- Kesin Kayıt Dilekçesi ( İndirip doldurunuz.)

- Eğitime Katkı Payının yatırıldığına dair makbuz

- E-Devletten de alınabilen “Onaylı Mezuniyet Belgesi” ya da “Diplomanın onaylı fotokopisi” (noter tasdikli ya da resmi bir kurumdan “aslı gibidir” ibaresi düşülmüş), (Yurtdışındaki üniversitelerden yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının YÖK tarafından denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir)

- Onaylı Lisans Not Durum Belgesi (Transkript)

- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)