2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Ek Yerleştirme Duyurusu

T.C.

TRABZON ÜNİVERSİTESİ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA EK YERLEŞTİRME DUYURUSU

1.     Daha önce açıklanan listelerde yedek olarak belirlenen adaylar, ek yerleştirme talebi için 8 Eylül ve 11 Eylül 2023 günlerinde mesai saati bitimine kadar, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına dilekçe ile başvuru yapmalıdırlar. Dilekçe için tıklayınız.

2.     12 Eylül 2023 Salı günü başvurular, ilgili birimimiz tarafından incelenerek, dilekçe veren adaylar not ortalamalarına göre değerlendirilip, kesin kayıt için hak kazananların listesi 13 Eylül 2023 Çarşamba günü itibariyle kurumsal web sitemizde yayınlanacaktır.

3.     Kesin Kayıtlar, 13-15 Eylül 2023 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızda, şahsen yapılacaktır.

4.     Arapça, Müzik, Kimya/Kimya Teknolojisi, Görsel Sanatlar, Fizik, Beden Eğitimi ve Spor ve Bilişim Teknolojileri programlarında kontenjanlar kesin kayıtla dolduğu için ek yerleştirme yapılmayacaktır. Yedek Adaylar listesinde ek yerleştirme yapılacak programlar aşağıda yer almaktadır.

·       Biyoloji/Sağlık Hizmetleri programı yedek listesi için tıklayınız.

·       Matematik programı yedek listesi için tıklayınız.

·       Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi programı yedek listesi için tıklayınız.

·       Okul Öncesi programı yedek listesi için tıklayınız.

·       Felsefe programı yedek listesi için tıklayınız.

·       İngilizce programı yedek listesi için tıklayınız.

·       Tarih programı yedek listesi için tıklayınız.

·       Edebiyat programı yedek listesi için tıklayınız.